standard-title O nama Osnovani smo 16.10.2002. godine. Želja da dugogodišnje iskustvo u proizvodnji Alu i PVC stolarije učinimo dostupnim kupcima dovelo je do otvaranja Grasing-a.

O nama

Osnovani smo 16.10.2002. godine. Želja da dugogodišnje iskustvo u proizvodnji Alu i PVC stolarije učinimo dostupnim kupcima dovelo je do otvaranja Grasing-a.

GRASING - izložbeni salon

Bulevar Kralja Aleksandra 333, Beograd

Grasing od samog svog početka poslovanje zasniva na visokom kvalitetu Alu I PVC profila, kao i na preciznoj izradi i ugradnji. Na svim pozicijama imamo iskusne i dobro obučene radnike, pa iz toga proizilazi kvalitet poslovanja. Usled potrebe da se predstavimo svojim mušterijama otvorili smo izložbeni salon na adresi Bulevar kralja Aleksandra br. 333. Za potrebe naših mušterija obezbeđujemo i građevinsku obradu ugrađene stolarije, a po potrebi i kompletnu adaptaciju stambenih objekata.

Za sve navedeno garant je preko 10.000 zadovoljnih mušterija. Pored građevinarstva sarađujemo i sa firmama i javnim ustanovama koji u nama tokom višegodišnje saradnje vide pouzdanog saradnika. Zbog kvaliteta koji pružamo u prilici smo i da obezbedimo desetogodišnju garanciju za naše proizvode. Trenutno imamo sedam generacija mušterija kojima je istekla garancija kojima pružamo punu logistiku za naše proizvode.

GRASING - proizvodni pogon

Olimpska 82d, Jajinci, Beograd

Primarna nam je delatnost proizvodnja PVC i ALU stolarije vrhunskog kvaliteta po nemačkom standardu proizvodnje i ugradnje. 2018. godine otvorili smo novi pogon i pokrenuli najsavremeniju nemačku liniju za automatsku proizvodnju PVC stolarije. Proizvodni pogon se nalazi na adresi Olimpska 82d u Jajincima. Kao garanciju i potvrdu kvaliteta ističemo da za izradu PVC stolarije koristimo isključivo TROCAL nemačke PVC profile, dok je za kvalitet ALU stolarije zadužen ALUMIL, grčki proizvođač proverenog kvaliteta. Naš proizvodni pogon i kvalifikovani radnici stoje Vam na raspolaganju.

Tokom godina smo dostigli kvalitet i tehnologiju da posedujemo brojne standarde