standard-title Usluge Vođeni idejom da se kupcu visoki kvalitet proizvoda učini dostupnim po konkurentnim cenama već 15 godina proizvodimo sve sisteme ALU i PVC stolarije.

Usluge

Vođeni idejom da se kupcu visoki kvalitet proizvoda učini dostupnim po konkurentnim cenama već 15 godina proizvodimo sve sisteme ALU i PVC stolarije.

Iso 9001
Upravljanje Kvalitetom

Ovim sertifikatom se potvrđuje da je sistem upravljanja kvalitetom firme GRASING odobrio PCA sertifikacija, i to za proizvodnju, trgovinu i montažu PVC i aluminijumske stolarije.

Iso 14001
Zaštita Životne Sredine

Ovim sertifikatom se potvrđuje da je sistem upravljanja zaštitom životne sredine firme GRASING odobrio PCA sertifikacija, i to za proizvodnju, trgovinu i montažu PVC i aluminijumske stolarije.

ISO 50001
Upravljanje Energijom

Ovim sertifikatom se potvrđuje da je sistem upravljanja energijom firme GRASING odobrio PCA sertifikacija, i to za proizvodnju, trgovinu i montažu PVC i aluminijumske stolarije.

OHSAS 18001
Zaštita zdravlja i bezbednosti

Ovim sertifikatom se potvrđuje da je sistem zaštite zdravlja i bezbednosti na radu firme GRASING odobrio PCA sertifikacija, i to za proizvodnju, trgovinu i montažu PVC i aluminijumske stolarije.

Kontaktirajte nas!

grasing-pvc-alu-stolarija-logo