standard-title Adaptacija

Adaptacija

Vršimo sve vrste građevinskih radova vodovod, elektrika, moleraj, gips, keramičarske i parketarske radove, kao i kompletna rušenja i demontaže .U ovim poslovima naš moto je tačnost, kvalitet i brza realizacija.

Adaptaciji objekta, stana, kuće, poslovnog prostora pristupa se iz različitih razloga, ali s istim ciljem: udobniji prostor za život i rad.

Najjeftiniji način da se proširi postojeći stambeni prostor je dodavanje ili izmeštanje pojedinih unutrašnjih zidova, prilagodjavanje postojećih otvora rušenjem ili zazidjivanjem za potrebe novih dimenzija savremene stolarije, ili potrebe adaptacije površine prostorija vaših stambenih objekata.

Cilj je da vam ponudimo rešenja adaptacije i renoviranje stanova, bilo da se odlučite za neke od radova koje imamo u ponudi: adaptacija stanova, renoviranje stanova, adaptacija kupatila, adaptacija poslovnih prostora, adaptacija kuća, izolacije, vodovod, kanalizacija, zidanje, malterisanje, elektro-radova, parket, keramika, stolarski radovi, rušenje, odvoz šuta.

Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu daje nam za pravo da kažemo da smo postigli visok nivo izvodjenja završnih radova. U ovom poslu koristimo sve najsavremenije materijale i trudimo se da to bude tačno ono što klijent želi.

Za sve vrste radova koje smo naveli možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, a mi ćemo Vaše ideje sprovesti u delo. U našem timu na svakom mestu je kvalifikovan i visoko obučen radnik koji je iskusan u poslovima adaptacija.