standard-title Alu Vrata

Alu Vrata

Zahvaljujući estetici, sigurnosti i funkcionalnosti koju pruža, aluminijum se smatra idealnim materijalom za proizvodnju vrata. Osnovne prednosti, u odnosu na ostale materijale za proizvodnju vrata, su te da alu vrata sa termičkim prekidom, u kombinaciji sa odgovarajućim staklom i gumom, nude visoku termo i zvučnu izolaciju.

ALU vrata su važan i kreativan deo fasade. Aluminijum je materijal koji vremenom ne propada garantujući tako dug životni vek vaših vrata. Takođe je pogodan za oblasti sa visokim temperaturama i jakim sunčevim zračenjem.

Fleksibilnost kod projektovanja vrata i prozora pruža mogućnost izbora između tradicionalnih i modernih konstrukcija. Aluminijumska vrata raspolažu perfektnim finalnim izgledom, koji jednim delom proizilazi i iz mogućnosti farbanja. Postoji veliki izbor boja.

Održavanje i nega prozora je laka, čistiti periodično (svaki 1 ili 2 meseca) samo vodom. Aluminijum je prirodni materijal koji se u prirodi nalazi u velikim količinama. Ekološki materijal koji se 100% reciklira, tako da nema negativne uticaje na zdravlje i okolinu.

Alu profili koje mi koristitimo u proizvodnji aluminijumskih vrata su od grčkog proizvodjača ALUMIL.

ALUMIL profili koje koristimo za izradu vrata