standard-title Rolo i Garažna Vrata

Rolo i Garažna Vrata

Rolo garažna vrata

Rolo vrata su rešenje za Vašu garažu pri kome se maksimalno štedi prostor, jer su jednostavna, moderna i elegantna. Rolo vrata su nezaobilazno rešenje, jer imaju mogućnost primene u industriji kod velikih otvora, raspona do 12 metara. Upotrebom kvalitetnih dodatnih uređaja, može se u potpunosti automatizovati rad vrata. Naša rolo vrata su tiha, precizna i pouzdana.

Jedan od važnih segmenata svake garaže jesu i garažna vrata, tj. tip garažnih vrata. Moglo bi se reći da ona štite deo kuće i omogućavaju veću privatnost, a osim za vozila, garaže se, takođe upotrebljavaju za skladištenje nekih drugih stvari. Zbog toga je važno ugraditi odgovarajuća garažna vrata i na adekvatan način obezbediti garažni prostor.

Sa sadašnjom tehnologijom izrade, na našem tržištu, garažna vrata se proizvode od različitih materijala, a najčešća su to aluminijumska vrata za garažu. Garažna vrata je moguće ručno podizati ili pomoću automatizovanog daljinskog sistema.

Dostupna su različita dizajnerska rešenja za garažna vrata, od onih vrata s podignutim panelima do potpuno klasičnog stila i dizajna. Neki delovi vrata mogu biti i oslikani. Kada ih radite po meri, sami možete odabrati unikatan dizajn i time dodatno doprineti lepšem izgledu vaše garaže kao i same kuće ili poslovnog prostora. Bela boja je neka vrsta standarda, a tu mogu biti i neka druga dizajnerska rešenja. Osim raznih boja i dekora, specijalnom metodom printa moguće je otisnuti korporativna boja i logotip firme.

Materijal je stvar koji posebno treba uzeti u obzir pri kupovini garažnih vrata, a s tim u vezi postoji mogućnost da to bude: drvo, metal, čelik, aluminijum, ili kombinacija. Što su vrata za garažu napravljena od boljeg i čvršćeg materijala, njihov kvalitet i korist će biti veći.

Drvena garažna vrata su tražena, ali treba obratiti pažnju da drvo bude zaštićeno adekvatno od vremenskih uslova kako bi vam duže trajala. Ukoliko imate podzemnu garažu, morate da potražite najbolje mesto za vrata, i ta vrata koja bi trebalo da budu od aluminijuma. Ovaj materijal za garažna vrata posebno je dobar za garaže koje su priključene na sistem grejanja čime se utiče na šednju energije.

NAŠA PREPORUKA: jednokrilna podizna vrata pogodna su za garažne otvore manjih dimenzija, dok su bočna klizna i rolo vrata pogodna kod niskih ili plitkih garaža. Kada je reč o upravljanju vratima, za one koji ih ne žele otvarati ručno, otvaranje vrata se reguliše daljinskim upravljanjem. Takodje, ugradnjom fotoćelija za automatsko spuštanje, vrata se sama spuštaju nakon izlaska ili ulaska vozila u garažu.

Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata ili prostije rečeno industrijska vrata, imaju najširu primenu kod privatnih i industrijskih objekata.

Naša industrijska segmentna vrata su spremna da ispune sve Vaše zahteve.

Razlozi zbog kojih se veliki broj investitora odlučio za naša industrijska vrata su kvalitet, bezbednost po ljude i okolinu, kao i efikasnost pri korišćenju energije.

Brza rolo vrata se najčešće upotrebljavaju u industrijskim objektima kao i tamo gde je velika frekvencija prolaza i gde se očekuje brzo podizanje vrata.

Upotrebom najkvalitetnijih komponenti izrađujemo industrijska vrata izuzetnog kvaliteta koja su sposobna da izdrže svakodnevno korišćenje u različitim uslovima.

Preciznim proračunom, izradom i ugradnjom postižemo savršeno balansirana vrata, gde se lakoća rukovanja podrazumeva.